Bästa tillbehören till din mobil

Marknaden för mobiltillbehör är enorm och består av allt från delar som kan göra skillnad i en persons liv till onödiga men roliga prylar. För dem som är sugen på att utöka sitt lager med mobiltillbehör är det svårt att sortera mellan de bra och dåliga sakerna. Vi har gjort det lite lättare genom att presentera en lista med självklara och mindre självklara tillbehör som vi tror att många kan ha nytta av. 

Alla tillbehör som du ser nedan kan du hitta hos Teknikdelar.se.

In-ear hörlurar

Skippa sladden helt och köp ett par hörlurar som bara består av själva luren. Den kopplas upp via bluetooth och beroende på vilken kvalité du köper, kan du få riktigt pampigt ljud.

Sportarmbandet

Under promenader med hunden, joggingrundor i skogen eller när du saknar bra fickor för telefonen är ett sportarmband den enklaste lösningen för att komma åt telefonen och ha den nära utan att behöva offra en hand.

Powerbank

Sitter du på pendeln med lågt batteri? Är du ute i stugan och mobilen börjar dö? Med en powerbank laddar du telefonen upp till fem gånger beroende på modell utan att du behöver ström. När powerbanken är urladdad laddar du upp den i hemmet innan du stoppar tillbaka den i väskan för nödlägen.

Mobilstativ

Här finns flera varianter att tillgå. Mobilstativet kan vara en fristående stativ bredvid spisen så du kan läsa recept utan att använda händerna. Det finns också stativ som monteras på baksidan av telefonen så du alltid kan ställa undan telefonen när du vill se på YouTube eller liknande.