Sportspel på nätet

Att spela på olika sporter på nätet har blivit väldigt populärt. Det är enkelt och man kan i praktiken befinna sig var som helst och ändå kunna betta på olika matcher och tävlingar.

Betting

Det kallas onlinespel och det är det verkligen. I din smarta telefon har du allt du behöver för att kunna betta på nästa allsvenska fotbollsmatch eller på nära nog vad som helst i idrottsvärlden. Just nu har Champions League kört igång, och det bettas friskt på de första matcherna. Resultatet så här i säsongens början är ju lite osäkrare än då spelet har ”satt” sig för lagen som efter sommaruppehållet fått flera nya spelare och samtidigt tappat några. Det kan innebära att man kan få riktigt bra odds.

Förslag på spel

Fotboll är inte den enda sport man kan spela på, det finns spel på snart sagt alla kända sporter i alla möjliga länder, men då fotboll är en så stor och bred sport är spel på just fotboll det vanligaste. På sajten Tippat får man förslag på vad som är aktuellt just nu att spela på. Där ser man även oddsen för många matcher i de olika nationella ligorna som Bundesliga och La Liga förutom Premier League.

Motorsport går även det att betta på. Formel 1 och MotoGP är stora sporter som det bettas på. Lite tråkigt har det blivit i båda dessa då de som leder förar-VM tycks så överlägsna att det inte alltid går att betta på dem. I USA bettas det friskt på American Football som är den populäraste sporten over there.

Det betyder att man kan spela på den sporten i Sverige också. Att tänka på då är att om man använder sig av ett spelbolag utanför EU och man har turen att vinna ska vinsten beskattas vilket inte behövs om spelbolaget har en europeisk licens för att bedriva onlinespel.