Tillbehör till surfplattan

Mer och mer så använder vi oss av en surfplatta istället för en dator. Kapaciteten i dessa är god nog för att hantera det som vi vanligtvis använder hos en dator. De är behändiga att ta med sig och tar inte allt för stor plats då vi är ute och reser.

Jämfört med en dator så kanske den största skillnaden är det tangentbord som man har. Där finns det trådlösa tangentbord att köpa till och det finns idag massor av trevliga tillbehör för den surfplatta som man äger. Förutom tangentbord så kanske man vill skaffa sig extra laddare eller något annat praktiskt. De flesta tillbehör hittar du på nätet idag. Det vanligaste är de väskor som skyddar din surfplatta.

Det kan vara praktiskt att skaffa sig detta omgående så man skyddar sin platta mot repor och stötar. Om man fraktar sin surfplatta i en väska tillsammans med nycklar och annat så är det en stor fördel att montera på ett skal av något slag. Om man redan har ett par bra blåtandshörlurar som man använder för sin mobiltelefon så fungerar dessa ypperligt för din surfplatta också. Andra tillbehör som kan vara bra att införskaffa är någon form av streaming möjlighet till sin digitala TV.

Apple har sin AppleTV och om du använder dig av Android så är det ChromeCast som gäller. Även om bägge produkterna fungerar till de flesta surfplattorna så finns det lite olika fördelar att använda sig av respektive till surfplattorna. Med dessa så kan du köra skärmdubblering och använda din TV som skärm. Du kan titta på dina bilder i surfplattan och lyssna på musik eller se på filmer via din surfplatta.